Cara Menggunakan Sosial SPY WhatsApp (Ketahui WhatsApp Orang Secara Senyap)

Maul March 28, 2024

Cara Menggunakan Sosial SPY WhatsApp mudah je untuk dilakukan, baca artikel ini sampe penuh untuk dapat tahu cara menggunakan sosial SPY WhatsApp secara betul!

Hye korang! Hari ni saya nak kongsi dengan korang cara nak guna satu apps yang boleh membantu kita untuk mengintip WhatsApp orang lain.

App ni dipanggil Social SPY WhatsApp. Okay, sebelum tu, jangan laa pulak korang jadi stalker ye.

Haha. Tapi, kadang-kadang kita perlu jugak tau aktiviti orang lain kan? Contohnya, kalau kita curiga pasangan kita tengah selingkuh.

Baca artikel ini sampe penuh untuk info yang lebih terperinci cara menggunakan sosial SPY WhatsApp!!!

Apa Itu Sosial SPY WhatsApp?

Sosial SPY WhatsApp ialah satu aplikasi yang membolehkan pengguna untuk mengintip WhatsApp seseorang.

Dengan menggunakan apps ini, pengguna boleh melihat semua mesej dan aktiviti WhatsApp seseorang tanpa diketahui oleh mereka.

Walaupun aplikasi ini memudahkan kita untuk mengintip WhatsApp orang lain, kita perlu menghormati privasi orang lain dan tidak menggunakannya untuk tujuan yang tidak bertanggungjawab.

Apa Saja Features dari Sosial SPY WhatsApp?

WhatsApp Social SPY mempunyai beberapa ciri dan kelebihan yang memudahkan pengguna untuk mengintip WhatsApp seseorang.

Antara ciri-ciri aplikasi ini termasuklah:

 1. Pengintipan mesej – Pengguna boleh melihat semua mesej yang dihantar dan diterima oleh telefon target.
 2. Pengintipan kandungan media – Pengguna juga boleh melihat semua gambar, video dan fail media lain yang dihantar dan diterima oleh telefon target.
 3. Pengintipan panggilan suara dan video – Selain mesej, pengguna juga boleh melihat rekod panggilan suara dan video yang dijalankan oleh telefon target.
 4. Mengintip status – Pengguna juga boleh melihat status WhatsApp yang diterbitkan oleh telefon target.
 5. Aktiviti GPS – Pengguna juga boleh melihat lokasi telefon target melalui GPS.

Dengan ciri-ciri ini, pengguna Social SPY WhatsApp boleh mengintip hampir semua aktiviti WhatsApp seseorang tanpa diketahui oleh mereka.

Namun, sekali lagi, perlu diingatkan bahawa penggunaan aplikasi ini harus dilakukan dengan bertanggungjawab dan menghormati privasi orang lain.

Cara Menggunakan Sosial SPY WhatsApp

Perlu diingat bahawa WhatsApp SocialSPY bukanlah aplikasi yang perlu dimuat turun atau dipasang pada peranti Android atau iOS anda terlebih dahulu.

Oleh itu, anda tidak perlu mencari social spy whatsapp aplikasi dalam bentuk Mod APK. Anda tidak akan menemui Perisik Sosial Mod APK Penuh di sana kerana aplikasi ini tidak benar-benar wujud.

Untuk menggunakan program ini, anda perlu melawat laman web Sosial SPY dan mengambil tinjauan.

Selepas itu, anda hanya boleh mendapatkan butiran rekod sembang WA sasaran. Jika anda bayangkan, ia kedengaran sukar.

Walau bagaimanapun, cara asal menggunakan Sosial SPY adalah mudah dan percuma.

Sila lihat & ikuti cara menggunakan sosial SPY WhatsApp dibawah ini:

 • Layari laman web dari Sosial SPY menggunakan browser anda di https://socialspy.info/whatsapp/
 • Tunggu sehingga anda memasukkan skrin di mana terdapat lajur nombor WA.
 • Sila isikan nombor WA sasaran dalam medan nombor WA.
Layari laman web Sosial SPY
Cara Menggunakan Sosial SPY WhatsApp: Layari laman web Sosial SPY
 • Pastikan anda menggunakan kod negara +60 (Malaysia) sebelum nombor WA.
 • Jika sudah, pilih Submit.
 • Tunggu proccess sehingga proses mencapai 100%.
 • Setelah selesai, anda akan diminta untuk mengambil bahagian dalam tinjauan.
Verify Youre Human
Verify Youre Human
 • Biasanya terdapat 3 jenis tinjauan yang perlu anda lengkapkan.
 • Lengkapkan ketiga-tiganya untuk meneruskan proses seterusnya.
Isikan survey
Isikan survey
 • Pada peringkat ini, tidak biasa bagi anda untuk mengalami kegagalan.
 • Walau bagaimanapun, laman web Perisik Sosial juga biasanya memberikan status lengkap walaupun mereka gagal.
 • Ini adalah perkara biasa dan salah satu perkara kritikan terhadap alat ini.
 • Anda boleh mengulangi proses jika ini berlaku.
 • Sekiranya anda bernasib baik, rekod sembang WA sasaran akan muncul di skrin.

Itulah Cara Menggunakan Sosial SPY WhatsApp dengan betul.

Apakah Sosial SPY WhatsApp Aman?

Mengenai keamanan, pengguna perlu berhati-hati apabila menggunakan aplikasi Social SPY WhatsApp kerana ini melibatkan privasi orang lain.

Perlu diingatkan bahawa aplikasi ini digunakan semata-mata untuk tujuan yang bertanggungjawab dan pengguna perlu menghormati privasi orang lain.

Sebagai aplikasi pengintip, Social SPY WhatsApp tidak dibenarkan oleh WhatsApp dan penggunaan aplikasi ini melanggar terma dan syarat WhatsApp.

Oleh itu, pengguna perlu bertanggungjawab dengan risiko penggunaan aplikasi ini dan tidak menggunakan aplikasi ini untuk tujuan yang tidak bertanggungjawab.

Pengguna juga perlu berhati-hati dengan aplikasi palsu yang mungkin menawarkan perkara yang sama tetapi sebenarnya aplikasi tersebut mengandungi malware yang boleh merosakkan telefon atau mencuri maklumat peribadi pengguna.

Oleh itu, pastikan untuk memuat turun aplikasi dari sumber yang sah dan dipercayai.

Penting untuk diingatkan bahawa privasi adalah hak asasi setiap individu dan penggunaan aplikasi seperti Social SPY WhatsApp yang melanggar privasi orang lain tidak dibenarkan dan mungkin menimbulkan kesan yang buruk terhadap hubungan dengan orang lain.

Rekomendasi Aplikasi Lain

Berikut merupakan beberapa aplikasi yang boleh anda cuba selain sosial SPY

1. TrusthSpy

TrusthSpy adalah sebuah aplikasi pengintip untuk telefon pintar yang membolehkan pengguna untuk mengakses maklumat telefon target termasuk panggilan, pesanan teks, media sosial dan banyak lagi.

2. Copy9

Copy9 adalah aplikasi pengintip yang boleh dipasang pada telefon pintar target, memberikan akses kepada pengguna untuk melihat semua maklumat di telefon tersebut termasuk panggilan, pesanan teks, dan aktiviti media sosial.

3. PanSpy

PanSpy adalah aplikasi pengintip yang membolehkan pengguna untuk melacak dan memantau aktiviti telefon target termasuk lokasi, panggilan, mesej, dan banyak lagi.

4. Highster Mobile

Highster Mobile adalah sebuah aplikasi pengintip yang memberikan akses kepada pengguna untuk melihat panggilan, mesej, media sosial, dan aktiviti GPS telefon target.

5. iKey Monitor

iKey Monitor adalah sebuah aplikasi pengintip yang boleh dipasang pada telefon pintar target, membolehkan pengguna untuk mengakses semua maklumat termasuk panggilan, mesej, media sosial dan aktiviti internet.

Untuk mengakhiri, Social SPY WhatsApp merupakan satu aplikasi yang memudahkan pengguna untuk mengintip WhatsApp seseorang.

Namun, perlu diingatkan bahawa penggunaan aplikasi ini harus dilakukan dengan bertanggungjawab dan menghormati privasi orang lain.

Sekiranya digunakan dengan cara yang betul dan bertanggungjawab, Social SPY WhatsApp boleh menjadi satu alat yang berguna dan memudahkan hidup kita.

Oleh itu, pastikan untuk menggunakan aplikasi ini dengan bijak dan bertanggungjawab.

Maul

Hi semua! Saya Maul. Suka explore dunia teknologi, especially smartphone, graphic design, troubleshoot, dan cara-cara sim kad, atau nak optimize gadget. Aku ni pro dalam mengenal pasti best apps dan features, selalu update dengan latest models dan OS. Graphic design pulak, aku talented dalam Adobe Suite, from Photoshop to Illustrator, create amazing visuals memang my passion! Bila ada masalah dgn gadget, aku la superhero yang datang tolong. Aku mahir dalam cara-cara optimize gadget, seperti battery saving tips, performance tweaks, dan even cleaning up storage. Boleh la cari aku kalau ada masalah dgn gadget, kita kongsi ilmu sama-sama! 😊

  Artikel Terkait