Senarai Pakej Astro dan Harga Terkini 2024

SOSO March 25, 2024

Astro merupakan syarikat televisyen satelit yang terbesar di Malaysia dengan pelbagai senarai pakej astro dan harga yang berbeza-beza.

Dari saluran sukan hingga saluran kanak-kanak, Astro menawarkan pelbagai jenis saluran untuk memenuhi keperluan pelanggan yang berbeza.

Walau bagaimanapun, harga bagi setiap pakej Astro mungkin berbeza bergantung kepada jenis pakej yang dipilih oleh pelanggan.

Oleh itu, sebagai pengguna, penting untuk memahami jenis pakej yang ada dan harga yang ditawarkan sebelum membuat keputusan untuk berlangganan.

Setiap pakej menawarkan pelbagai jenis saluran dan harga yang berbeza, membolehkan pelanggan memilih pakej yang sesuai dengan keperluan dan bajet mereka.

Oleh itu, artikel ini akan membantu pembaca untuk memahami dengan lebih jelas mengenai setiap pakej dan harga yang ditawarkan oleh Astro.

Berikut adalah Senarai Pakej Astro dan Harga Terkini yang tersedia dan anda boleh menikmatinya dengan mudah.

1. Astro Primary Pack

Senarai Pakej Astro dan Harga Terkini 2024 1
Primary Pack

Pakej ini menawarkan lebih daripada 70 saluran TV dalam pelbagai kategori seperti hiburan, dokumentari, kanak-kanak, berita dan sukan.

Antara saluran yang disediakan termasuk saluran popular seperti Astro Ria, Astro Prima, Astro Awani, National Geographic dan banyak lagi.

Pakej ini sesuai untuk Anda yang mencari pilihan asas dengan harga yang berpatutan iaitu bermula dari RM59.

2. Astro Entertainment Pack

Senarai Pakej Astro dan Harga Terkini 2024 2
Entertainment Pack

Pakej ini menawarkan lebih daripada 130 saluran TV termasuk saluran terkini, drama popular, komedi, realiti, dan saluran muzik serta filem-filem box office.

Pelanggan boleh menikmati rancangan popular seperti MasterChef Australia, American Idol, The Walking Dead, dan banyak lagi.

Pakej ini sesuai untuk mereka yang ingin menikmati lebih banyak pilihan rancangan hiburan dan filem tanpa perlu membayar tambahan yuran, harga pakej ini bermula dari RM89.

3. Astro Sport Pack

Senarai Pakej Astro dan Harga Terkini 2024 3
Sport Pack

Bagi peminat sukan, Astro Sport Pack menawarkan lebih daripada 10 saluran sukan termasuk saluran-saluran sukan tempatan dan antarabangsa seperti Astro SuperSport, Fox Sports dan MUTV.

Pelanggan boleh menikmati perlawanan terkini dalam pelbagai sukan seperti bola sepak, badminton, bola keranjang, dan banyak lagi.

Pakej ini sesuai untuk mereka yang ingin menikmati aksi sukan terkini tanpa perlu mencari saluran sukan di luar sana. Harga pakej ini bermula dari RM89.

4. Astro Movie Pack

Senarai Pakej Astro dan Harga Terkini 2024 4
Movie Pack

Pakej ini menawarkan lebih daripada 10 saluran filem termasuk saluran-saluran seperti HBO, Fox Movies, Cinemax dan Astro First.

Pelanggan boleh menikmati filem-filem terkini dan popular dengan harga bermula dari RM94.

5. Astro Entertainment Plus Pack

Senarai Pakej Astro dan Harga Terkini 2024 5
Entertainment Plus Pack

Pakej yang menawarkan lebih daripada 170 saluran TV termasuk saluran-saluran dalam pakej Astro Primary Pack dan Astro Entertainment Pack serta saluran-saluran premium seperti HBO, Fox Movies, Cinemax dan Astro First.

Anda boleh menikmati lebih banyak pilihan rancangan hiburan dan filem termasuk saluran-saluran premium dengan harga yang lebih berpatutan bermula dari RM129.

6. Astro Platinum Pack

Senarai Pakej Astro dan Harga Terkini 2024 6
Platinum Pack

Pakej ini menawarkan lebih daripada 190 saluran TV termasuk saluran-saluran dalam pakej Astro lainnya seperti Astro Entertaiment Plus Pack, Astro Sport Pack dan yang lainnya.

Pakej ini juga termasuk menonton aplikasi seperti Netflix, Disney dan aplikasi lain. Harga pakej ini bermula dari RM195.

7. Astro Premium Pack

Senarai Pakej Astro dan Harga Terkini 2024 7
Premium Pack

Pakej premium ini terdiri daripada 3 pakej yang berbeza, untuk pakej pertama hanya mengandungi 105 saluran dan 3 aplikasi, pakej kedua mengandungi 120 saluran dan 3 aplikasi, dan pakej terakhir mengandungi 120 saluran dan 5 aplikasi tambahan.

Harga pakej ini bermula dari RM125 sebulan.

Senarai pakej Astro dan harga sangat bervariasi dan bergantung pada jenis pakej yang dipilih oleh pelanggan.

Pakej yang menawarkan lebih banyak saluran dan rancangan berkualiti tinggi akan lebih mahal berbanding dengan pakej yang menawarkan saluran terhad.

Walau bagaimanapun, pelanggan boleh memilih pakej yang sesuai dengan bajet mereka dan menikmati pengalaman menonton TV yang lebih baik dengan Astro.

Pelanggan juga boleh menambah pakej tambahan seperti HBO, FOX Movies dan Cinemax pada harga yang berpatutan untuk menikmati lebih banyak rancangan TV dan filem yang berkualiti tinggi.

dzul

Hi semua! dzul here, tech geek giler gadget & teknologi. Grew up main game zaman Windows 95, skrg expert smartphone, computer, network. Hantu smartphone, tau iOS, Android, Windows Phone. Suka explore apps, features, bantu kawan setting phone. Computer? Pro hardware, software, troubleshoot, customize gaming rig, upgrade PC. Network? Wi-Fi setup, troubleshooting, optimize performance. Ada masalah teknologi? Just tanya aku, let's geek out together! 😎

    Artikel Terkait